Geen categorie

A smart WordPress design team has 7 years experience
24
januari 2016

Over SAWAS

Over ons:

Nadat wij in 2015 met een aantal verschillende partijen tot elkaar gekomen zijn om samen aan een groot project te werken, zijn we niet meer uit elkaar gegaan. Inmiddels is er een vruchtbare samenwerking ontstaan waarin wij de marketing en sales voor onze rekening nemen.

 

Wij zijn gevestigd in een monumentaal pand in het hart van Groningen, samen met Rapide, Studio vs en IZA software. Gezamenlijk maken wij ideeën op het gebied van web, app en software tot unieke producten.

 

Visie:

 

Samenwerken is de sleutel tot succes.

Of zoals Henry Ford ooit zei: “Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes”

Wij geloven erin dat niet iedereen overal even goed in kan zijn, dus moet je mensen die dingen laten doen die ze goed kunnen. Onze kracht ligt binnen de marketing en sales. Dus dat is onze rol binnen de samenwerking met verschillende partijen.

 

Missie:

Wij werken dus graag samen. Daarom werken wij op een inspirerende plek. Een plek waar mensen met verschillende kwaliteiten samenwerken aan mooie producten.

Ons doel is om deze mensen en opdrachtgevers bij elkaar te brengen voor opdrachten op projectbasis. Maar ook om de innoverende producten die door ons gecreëerd zijn en gaan worden wereldkundig te maken.

 

Inmiddels hebben wij al een aantal interessante en innoverende producten in ons portfolio. Voor informatie of een presentatie van een van deze producten neemt u gerust contact met ons op.

Waar wij ook enthousiast van worden is als anderen ons inspireren. Dus mensen met mooie ideeën, goede verhalen of uitdagende problemen zijn altijd welkom voor een bakkie koffie (of thee).

Shared
No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *